קטגוריות
חגים עוגות עוגות פרווה עוגות שוקולד

עוגת שוקולד שלמותתת – העוגה שלכם לפסח

 

 

keren abudi

עוגת שוקולד שלמותתת ללא גלוטן

מאת – keren abudi

המרכיבים – 
כוס ו 3/4 קמח קונדיטור ללא גלוטן או כל קמח אחר ללא גלוטן

או קמח תופח כשר לפסח
כוס סוכר
שלושת רבעי כוס+כף גדושה של קוקוס
כוס וחצי שוקולית מנופה
קצת פחות מכוס שמן
2 שקיות אבקת אפייה מנופה
1 סוכר וניל
5 ביצים L
350 מ”ל מים רותחים

אופן ההכנה – 
את כל היבשים מערבבים יחד בנפרד.
את הביצים והשמן שמים בקערה נפרדת, מערבבים יחד ושופכים הכל לקערת היבשים.
מערבבים היטב ואז מוסיפים את המים הרותחים.
הבלילה צריכה להיות מעט דלילה.
מעבירים לתבנית ואופים בחום נמוך של 160 מעלות.
ברגע שנאפה בצדדים ובאמצע פחות, מכסים בנייר אפייה ואופים 10 דקות בערך.
מוציאים ומכסים במגבת.
מעל אפשר לצפות בגנאש שוקולד.
שלמותתתתתתת
חג שמח לכולם !!

קמחים ללא גלוטן יש בשוק קמח תמי ,קמח כרגיל בכל הסופרים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version