שיפודי פרגיות – תוכלו להכין על האש או בתנור
מאת – חני קונאשוילי
המרכיבים-
קילו וחצי פרגיות חתוכות לקוביות גדולות
2 בצלים חתוכים לרבעים ומופרדים
תבלינים:
פפריקה מתוקה
פלפל שחור
מלח.
2 כפות שום כתוש
2 כפות מיונז
כרבע עד חצי כוס שמן זית/קנולה
אופן ההכנה –
לערבב הכל היטב
לשים כמה שעות
או ללילה.
אם אין זמן אז לפחות לחצי שעה.
לשים על שיפודים כולל הבצל ,
לצלות על האש או
להניח על נייר אפיה .
לשים על 220 מעלות חצי שעה
מכוסה.
להוריד כיסוי לעוד 15 דקות בחום 190 לקבלת צבע שזוף