קטגוריות
עוף קציצות

קציצות עוף פריכות וטעימות לשבת

מלי מלכה
מתכון לקציצות
מאת – מלי מלכה
המרכיבים – 
לקציצות:
קילו חזה עוף טחון גס
צרור פטרוזיליה קצוצה
בצל קצוץ
2 ביצים
2 כפות פירורי לחם
חצי כף מלח
כפית פלפל שחור
לציפוי:
3 ביצים טרופות
כף רסק עגבניות
חצי כוס מים
חצי כפית מלח
2 כוסות קמח
אופן ההכנה – 
בקערה נשים את חזה העוף הטחון ונוסיף אליו את שאר המרכיבים והתיבול ונערבב היטב.
להניח בצד אפשר גם במקרר לשעה.
לציפוי נשים בקערה את הביצים ושאר המרכיבים (למעט הקמח) ונערבב אותם.
בקערה שנייה נשים את הקמח.
לאחר שתערובת הקציצות נחה, נכין את הקציצות באיזה גודל וצורה שתרצו.
נסדר אותם יפה במגש נקמח כל קציצה ולאחר מכן ניתבול אותם בביצים ונטגן בשמן עמוק ארבע דקות מכל צד עד שהקציצות זהובות.
אין טעים כזה! בהצלחה!!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version