קטגוריות
בשר חגים

המנה שגרפה הכי הרבה מחמאות השבת

אילנית כרבי

צלעות טלה על תפוחי אדמה

זו המנה שגרפה הכי הרבה מחמאות השבת

מאת – אילנית כרבי

המרכיבים – 

צלעות טלה

7 תפוחי אדמה חתוכים לחצי

2 בצלים

כף שטוחה כורכום

כף א.מרק עוף

מעט פלפל שחור

כפית כוסברה יבשה

כפית בזיליקום יבש

חצי כוס שמן זית

אופן ההכנה –

בתבנית עם נייר אפייה נשים את תפוחי האדמה והבצל.

בקערה נערבב את כל התבלינים עם שמן הזית.

נבריש חלק מתערובת שמן הזית והתבלינים על תפוחי האדמה והבצל, ומעליהם נניח את הצלעות.

נבריש גם את הצלעות ונפזר מעל הכל מלח.

נשים כחצי כוס מים בתבנית נכסהעם נייר כסף ונכניס לתנור שחומם מראש על 160 מעלות טורבו.

אפייה כ20 דק’.

אפשר ומומלץ לקראת הסוף להסיר את נייר הכסף ולזגג קצת בסילאן ולשים בגריל עליון לעוד מספר דק’.

בהצלחה!!!

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version