שניצל תירס בהכנה ביתית
וואו איזה טעים!!
מאת דרורית אוברפרשט
20 שניצלים גדולים ושמנמנים.
המרכיבים-
4 קופסאות תירס (350 גר כל אחת)
2 בצלים
מלח
שמן
קטשופ
2 ביצים
כוס קמח
כוס קמח תירס
פלפל שחור
מלח
חצי כוס מים
חצי כפית סודה לשתייה
צלחת עם פירורי לחם ומעט קמח לבן
וצלחת עם ביצה
אופן ההכנה –
מסננת את התירס.
טוחנת במעבד מזון, מעבירה לקערה.
קוצצת 2 בצלים ומטגנת במחבת עם מעט שמן וכפית מלח גס.
כשהבצל מזהיב מעבירה לקערה מעל התירס,
מוסיפה 3 כפות שמן
2 כפות קטשופ
2 ביצים
1 כוס קמח רגיל וכוס קמח תירס
פלפל שחור ומלח(להזהר עם המלח כי שמנו כבר בבצל המטוגן)
חצי כוס מים
חצי כפית סודה לשתיה ( גורם לאווריריות)
מערבבת היטב.
מכינה קציצות מהבלילה בעזרת כף,
מסדרת לצורה והגודל שאני רוצה..
ומניחה על מגש, מקפיאה לשעה וחצי.
מערבבת פירורי לחם עם 3כפות קמח לבן,
ומכינה ביצה אחת טרופה בכלי.
מוציאה שאת השניצלים מהמקפיא
מורחת ביצה משני הכיוונים
ומצפה כל שניצל בפירורי הלחם.
מחממת מחבת עם מעט שמן
מטגנת כל שניצל 2 דק מכל צד
מניחה על תבנית עם נייר אפייה
ומכניסה את השניצלים לתנור לזמן של רבע שעה
על חום של 180מעלות.
פשוט.. וקל..
הערה
ניתן רק לטגן ולהקפיא,
בזמן הצורך להכניס לתנור ל10 דקוח
בהצלחה