קטגוריות
Uncategorized

דגים בתנור בנוסח מרוקאי

אסנת לוגסי

דגים מרוקאים בתנור.

הכי קל הכי טעים

תכינו לשבת

מתכון – אסנת לוגסי

המרכיבים

6-8 פילה מושט

מלח

לימון

3 גמבות

2 עגבניות

10 שיני שום

פלפל חריף

חצי כוס שמן

כוסברה

פפריקה מתוקה

כמון

כורכום

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה

להפשיר פילה מושט בקערה עם מים לימון חתוך ,ומעט מלח, להניח כשמופשר במסננת.
לקחת מחבת גדולה, להניח על הגז.
לחתוך 3 גמבות אדומות לחתיכות גדולות, 2 עגבניות לקוביות גסות, פלפל חריף לקוביות(אפשר לוותר), 10 שיני שום, כוסברה קצוצה, להוסיף חצי כוס שמן, להניח על הגז לרתיחה.

לתבל: פפריקה מתוקה 2 כפות, פלפל שחור גרוס חצי כפית, כמון חצי כפית, כורכום חצי כפית, מלח לפי טעם, להוסיף חצי כוס מים, לבשל על הגז 5 דקות בלבד.
לקחת תבנית אפשר חד פעמית גדולה, לזלף שמן זית בתחתית, להניח את הדגים,
לשפוך את תכולת המחבת על הדגים, לזלף עוד מעט שמן זית על הכל  להכניס לתנור 220 מעלות בערך לרבע שעה.

בתאבון

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version