גביניות מהירות להכנה❤️
בבשורות טובות❤️🙏
קל וטעים בלי מאמץ !
חני קונאשוילי
המרכיבים-
בצק שמרים עלים מופשר
או בצק עלים
למילוי הגבינה:
1 חבילה גבינה טוב טעם.
250 גרם גבינה לבנה 9%
ביצה
חצי כוס סוכר
1סוכר וניל
מעט תמצית וניל
2 כפות פודינג וניל.
מי שרוצה יכולה להוסיף חופן צימוקים בהירים.
אופן ההכנה –
המילוי לערבב הכל ביחד.
להרכבה
בצק שמרים עלים מופשר.
לחלק לחצי לרדד מעט על משטח מקומח
לחתוך לריבועים בגודל הרצוי .
בכל ריבוע לשים כף מילוי.
לסגור כמעטפה משני הצדדים.
להניח על נייר אפיה במעט מרווחים.
לכסות במגבת מעל ושים בצד כ- 15 דקות.
להבריש עם מברשת מלמעלה בחלמון מהול בכף חלב.
לאפות ב180 מעלות חום עליון תחתון.
להוציא . לקרר.
כשזה פושר לפדר באבקת סוכר.
**לא להבריש בסירופ כך נשאר קריספי***
בהצלחה חני❤️
#עםישראלחי