קטגוריות
עוף

אזהרה: שניצל וספגטי עלול לגרום להתמכרות!

Tehila Yamin

 

אזהרה: שניצל וספגטי עלול לגרום להתמכרות!

מאת – Tehila Yamin

המרכיבים – 

לספגטי:

חבילת ספגטי

כף שמן זית

3 כפות גדושות רסק עגבניות (אפשר לשלב גם עגבניות מרוסקות)

כפית שום כתוש

כף שטוחה פפריקה מתוקה

אם רוצים אפשר גם מעט פפריקה חריפה

לשניצל:

חצי קילו שניצל עוף דק

2 ביצים

כף מיונז

כפית חרדל

חצי כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור

פירורי לחם איזה שאוהבים

אופן ההכנה – 

נתחיל בבלילה לשניצל , נערבב בקערה את הביצים עם התבלינים המיונז והחרדל ונשים בפנים את חזה העוף.

בנתיים נרתיח מים עם מלח לספגטי, ונשים כאשר הם רותחים.

נבשל את הספגטי לפי הוראות היצרן ונסנן.

בסיר נחמם מעט את השמן עם השום והתבלינים , ולאחר מכן נוסיף את הרסק .

לאחר מכן נוסיף כוס מים ונבשל מעט את הרוטב .

נוסיף אליו את הספגטי ונבשל עוד מספר דקות.

נחמם מחבת עם שמן לטיגון, ניקח כל שניצל נצפה בפירורי הלחם ונטגן עד הזהבה .

ארוחה מושלמת לצהריים !!!

תהנו!

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version