קטגוריות
עוף

טעם של בית – משולשי עוף בתנור אוהבות?

Tehila Yamin
טעם של בית – משולשי עוף בתנור אוהבות?
מאת – Tehila Yamin
המרכיבים – 
8 משולשים שטופים היטב עם עור נקי
חצי כוס שמן חמניות
כף פפריקה
3 כפות טריאקי
1 כף סילאן
כפית פלפל שחור
כפית מלח
כפית מרק עוף
כף שום כתוש טרי
כף חרדל  גרגירים
אופן ההכנה – 
בקערה נערבב את כל מרכיבי התיבול של העוף.
נעביר את חלקי העוף לקערה ונערבב היטב .
את השלב הזה אפשר ואף מומלץ לעשות כמה שעות לפני האפייה ואפילו לילה לפני.
נחמם תנור ל200 מעלות, נשים בתבנית גבוהה עם מעט מים (אני שמתי בתבנית חד”פ אלומיניום מרובעת),
עוטפים בנייר אפייה ונייר כסף, ושולחים לשעה לתנור.
לאחר שעה,
נעביר את התנור למצב גריל ונצלה עוד כ10 ללא הכיסוי.
ובתאבון!!!!
כמה יתרונות בקטנה על כרעיים עוף בתנור – 

ניתן להכין כרעיים עוף בתנור עם מגוון רחב של תבלינים וירקות, כך שכל אחד יכול למצוא את הטעם האהוב עליו.

כרעיים עוף בתנור הן מנה פשוטה וקלה להכנה, גם עבור טבחים מתחילים.

כרעיים עוף הן בשר זול יחסית, מה שהופך את המנה הזו לארוחה משתלמת לכל משפחה.

כרעיים עוף הן מזון בריא מקור מצוין לחלבון, ברזל וויטמינים.

כרעיים עוף הן מנה משביעה שתשביע את כל בני המשפחה.

לעוד מתכוני עוף לחצו כאן!!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version