קטגוריות
עוגות

עוגת תפוחים קלה להכנה שתגרום לכולם להתרגש

Judy Palti
עוגת תפוחים קלה להכנה שתגרום לכולם להתרגש
מאת – Judy Palti
תבנית עגולה 26 או מלבנית קטנה
המרכיבים – 
3-4 תפוחים (איזה סוג שרוצים)
כף סוכר
כף קינמון
1/4 כפית ציפורן טחונה
כוס וחצי קמח תופח
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
רבע כוס מיץ תפוזים
3 ביצים
אופן ההכנה – 
למעשה זוהי עוגה בחושה , פשוטה וטעימה כלכך!
נתחיל בלקלף את התפוחים.
לאחר שהתפוחים מקולפים נחתוך לקוביות יחסית קטנות,
נשים אותם בקערה ונפזר מעליהן את הסוכר, הקינמון והציפורן נערבב ונשים בצד כדי שהטעמים יספגו.
בנתיים,
בקערה נוספת, את הקמח והסוכר ואליהם נוסיף בהדרגה את כל המרכיבים הרטובים ונערבב היטב עד שכל הבלילה אחידה.
משמנים תבנית לעוגה, מניחים בה את התפוחים ומעליהם את
בלילת העוגה.
אופים כ- 30-40 דקות 165 מעלות טורבו.
לאחר האפייה ניתן לפזר מעט אבקת סוכר.
בהצלחה!!!
בקטנה על תפוחים –
התפוח הוא אחד הפירות הפופולריים והנפוצים בעולם.
הוא גדל על עץ התפוח, השייך למשפחת הורדיים.
תפוחים מגיעים במגוון עצום של צבעים, גדלים וטעמים, החל מתפוחים ירוקים וחמצמצים ועד לתפוחים אדומים מתוקים.

התפוח הוא פרי עשיר בסיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים חיוניים לגוף. הוא מכיל כמות נמוכה יחסית של קלוריות, מה שהופך אותו לפרי בריא ומתאים לשילוב בתזונה מאוזנת.

הסיבים התזונתיים בתפוח מסייעים לתחושת שובע ומקדמים עיכול בריא.

תפוחים עשירים בויטמין C, אנטי-אוקסידנט חזק המסייע לחיזוק המערכת החיסונית.

תפוחים מכילים מינרלים חשובים כמו אשלגן, המסייע לוויסות לחץ הדם.

לסיכום, התפוח הוא פרי בריא וטעים, בעל יתרונות תזונתיים רבים. שילובו בתפריט היומי יכול לתרום לבריאות הכללית ולשיפור איכות החיים.
לעוד עוגות תפוחים לחצו כאן!

3 תגובות על “עוגת תפוחים קלה להכנה שתגרום לכולם להתרגש”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version