קטגוריות
עוף

פרגיות ברוטב מתוק חריף נדיר עם מרינדה מהסרטים!

Hofit Buchbut
פרגיות ברוטב מתוק חריף נדיר עם מרינדה מהסרטים!
מאת – Hofit Buchbut
המרכיבים – 
קילו פרגיות נקיות
חופן שומשום
למרינדה:
כוס מיץ תפוזים
כף דבש
כף סילאן
כף טריאקי
כף צ’ילי מתוק
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
מעט צ’ילי גרוס חריף
אופן ההכנה – 
בקערה נשים את כל מרכיבי המרינדה , ונערבב היטב .
לשים את הפרגיות במרינדה ולכסות בניילון נצמד.
לשים למשך שעה לפחות ועד לילה במקרר שיתפוס טעמים.
לאחר מכן, לקחת מחבת פסים חמה ולשים מעט שמן.
לשים את הפרגיות ולתת להם צלייה של מספר דק’ עד שהופכים לצד השני .
להבריש קצת את הפרגיות עם המרינדה.
לאחר שצד שני לקראת סוף הצלייה לשים עוד רוטב במחבת.
חשוב לציין שהרוטב מתקרמל סביב הפרגיות וזה יוצא נדירררר!
זהו שלב חשוב בתהליך הכנת הפרגיות, טעמי הרוטב מתעצמים.
לפזר שומשום ולהגיש , זה פשוט מעדן!
בתאבון!!

הטריק הקולינרי להעצמת הטעמים –

מרינדה היא תערובת של נוזלים, שומנים, חומצות, תבלינים וצמחים ארומטיים המשמשת להשריית מזון,

בדרך כלל בשר או עוף, לפני הבישול.

המרינדה חודרת אל תוך המזון, מעניקה לו טעם עשיר ומורכב, ומעשירה את מרקמו.

טיפים חשובים:

  • זמן ההשריה תלוי בעובי החתיכה ובסוג המזון. בשר רך כמו עוף דורש זמן השריה קצר יותר מבשר בקר קשיח.
  • השתמשו בכמות מספקת של מרינדה כדי לכסות את כל שטח הפנים של המזון.
  • יש להקפיד על טמפרטורת אחסון המרינדה והמזון המושר – במקרר.
לעוד מתכוני עוף לחצו כאן!

4 תגובות על “פרגיות ברוטב מתוק חריף נדיר עם מרינדה מהסרטים!”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version