מתכון לעוגת שקדים ולימון🍋 ללא גלוטן ב5 דקות
מאת – נעמי שושן
המרכיבים –
2 ביצים גדולות
כוס סוכר+כף סוכר
קליפה מגורדת מ2 לימונים
5 כפות מיץ לימון
1/3 כוס קרם קוקוס
1/3 כוס שמן
1/2 כוס קורנפלור+כף קורנפלור
100 גרם שקדים טחונים
כפית אבקת אפייה
קורט מלח
שקדים מולבנים פרוסים
אופן ההכנה –
תחילה, לחמם תנור ל170 מעלות.
בקערה נשים את הביצים והסוכר ונטרוף לקצף תפוח קלות .
להוסיף את גרידת הלימון, מיץ הלימון, קרם הקוקוס והשמן , ולהמשיך לטרוף.
שמים בקערה נפרדת את החומרים היבשים כולל השקדים ,
מעבירים לקערת הרטובים ומערבבים,
רק עד שמתקבלת תערובת אחידה ועוצרים.
משמנים תבנית איגליש קייק ומעבירים את תערובת העוגה.
לאפות כ30-25 דקות עד שהקיסם יוצא יבש עם פירורים.
בהצלחה!!!