עונג לחיך – עוף ובצל מקורמל עם מרקם מושלם
מאת – Bareket Matmon
המרכיבים –
קילו כרעיים ושוקיים של עוף
בצל לבן גדול חתוך לפרוסות
בצל סגול גדול חתו לפרוסות
כף פפריקה מתוקה
כף א. מרק עוף
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
חצי כפית כמון טחון
אופן ההכנה –
בסיר רחב ושטוח , נתחיל בלקרמל את הבצלים לאט לאט במעט שמן.
לאחר שהבצלים מעט השחימו והתקרמלו , נוסיף את העוף
ונטגן מספר דק’.
נוסיף את התבלינים ונמשיך לטגן מעט.
נכסה במים עד לגובה חצי מהעוף .
נבשל כשעה על אש נמוכה .
לפני ההגשה נשים בתנור כרבע שעה על חום גבוהה לצלייה
אחרונה , שלב שמוסיף המון לתבשיל.
בהצלחה!!!