ה-מתכון המנצח למגולגלות תמרים של דבי ממן
אין סיכוי שלא יצא מוצלח!!!
המרכיבים-
3 וחצי כוסות מדידה קמח
200 גרם חמאה/ מחמאה חתוכה לקוביות שתהיה קצת רכה לא מומסת.
סוכר וניל
א.אפיה
קמצוץ מלח
2 כפות אבקת סוכר
חצי כוס שמן
כ – 3/4 כוס מים
אופן ההכנה –
לשים את כל החומרים בקערה וללוש טוב טוב אם זה דביק אז להוסיף מעט קמח .
מכניסים את הבצק לשעה וחצי למקרר.
מוציאים מחלקים ל 3 חלקים.
מרדדים כל חלק לחוד למלבן רחב , מורחים ממרח תמרים או מה שבא לכן,אפשר אגוזים ,שוקולד מגלגלים לרולדה.
חותכים לפני האפיה לא עד הסוף ממש טיפה לפני הסוף.
אופים על 180 מעלות בערך חצי שעה .
מוציאים כשהם מזהיבות
לאחר קירור קצת א.סוכר מעל.
יוצא מושלם!!!