קציצות עוף וירק רכות ונימוחות.
מתכון מאת אביבה ממן
המרכיבים –
חצי קילו חזה עוף טחון/או קצוץ דק
גזר מגורד
תפוח אדמה מגורד
בצל מגורד דק
כוסברה ופטרוזיליה קצוצים דק
חצי כוס פרורי לחם
2 ביצים
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה –
לערבב את כל המרכיבים הרשומים למעלה לעיסה
אחידה ולתבל.
להכניס למקרר לחצי שעה מנוחה.
במחבת רחבה לטגן בשמן חצי עמוק.
יש אופצייה שאפשר לאפות על נייר אפיה משומן על 200 מעלות
כ 20 או 30 דקות .
יוצא מושלם בכל מצב לצד סלט רענן
בהצלחה אביבה ממן🌹