כמה פשוט ככה טעים
כרובית בתנור זה מעדן אלוהי
סה”כ הכרובית מרוחה בשמן,מלח,פלפל וכשזה מוכן אני סוחטת מעל לימון טרי
המרכיבים –
כרובית יפה וטרייה
מלח
פלפל שחור
שמן זית
לימון
תבלינים אחרים תוסיפו לפי טעם
אופן ההכנה –
מנקים ושוטפים את הכרובית.
מחממים מים עם מעט מלח בסיר גדול ומכניסים את הכרובית לבישול של כ 15 דקות.
מסננים היטב.
שמים נייר אפייה בתבנית
מניחים את הכרובית על המייר.
מפזרים מעט מלח ופלפל שחור.
מזלפים שמן זית מעל הכל שיכסה את הכרובית גם מסביב.
מכניסים לאפייה של כ 30 או 40 דקות עד שהכרובית משחימה טוב
בהגשה לסחוט קצת לימון ואפילו גרידה של הלימון מעל
ממש כרובית של מסעדה
בתאבון