קטגוריות
טבעוני סלטים צמחוני

ככה תכינו חמוצים ביתיים ומהירים – בלי לחכות כמעט בכלל

איילת שיים מור
מתכון פשוט לחמוצים ביתיים מהירים הכי טעימים שיש
מאת – איילת שיים מור
המרכיבים – 
פלפל ירוק חתוך גס
פלפל אדום חתוך גס
כרוב לבן חתוך גס
קולורבי חתוך גס
גזר חתוך גס
כרובית מפורקת לפרחים
מקלות סלרי
שומר חתוך גס
פלפל חריף בלי הגרעינים
לתחמיץ :
2 כוסות מים
2 כוסות חומץ
כף מלח
כף סוכר

אופן ההכנה – 

תחילה , ניקח צנצנת גדולה מזכוכית לחמוצים ונעקר אותה בעזרת סיר ומים חמים למספר דק’- לייבש היטב לאחר מכן.
זהו שלב מומלץ.
את הירקות החתוכים נסדר צפוף בתוך הצנצנת. ונעבור להכנת התחמיץ.
נרתיח בסיר את כל מרכיבי התחמיץ עד שהסוכר נמס.
בעוד התחמיץ חם , לשפוך אותו על הירקות,
לתת להם להצתנן מעט, לסגור את הצנצנת ואז להכניס למקרר.
החמוצים מוכנים לאחר זמן קצר – מומלץ לתת להם להתקרר במקרר לכל הפחות כמה שעות לפני האכילה אך אין זו חובה.
הכנה פשוטה שלוקחת מספר דקות וזה כלכך טעים.
בהצלחה!
לעוד מתכוני חמוצים לחצו כאן!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version