מוכנים להתמכרות? עוגת קרמבו נדירה
אז למי בא עוגת קרמבו?
מאת – לימור אזאוי
המרכיבים –
לתחתית:
5 ביצים
אינסטנט פודינג שוקולד
חצי כוס סוכר
לקצפת:
2 מיכלי שמנת מתוקה/צמחית
אינסטנט פודינג וניל
לגאנש:
מיכל שמנת מתוקה/צמחית
2 חפיסות שוקולד מריר
אופן ההכנה –
תחילה נפריד את כל הביצים , את החלמונים נשים במיקסר יחד עם הסוכר ונתחיל להקציף עד לקבלת קצף יציב.
לאחר מכן נוסיף בהדרגה את החלמונים ולאחר מכן את האינסטנט פודינג שוקולד.
את הבלילה נשפוך לתבנית עגולה ונאפה כ20 דקות על 180 מעלות.
לאחר שתחתית העוגה בתנור נעבור להכנת הקצפת והגנאש.
להכנת הקצפת נשים במיקסר נקי ויבש את השמנת יחד עם האינסטנט פודינג וניל ונקציף לקצפת יציבה .
את השוקולד המריר והשמנת מתוקה לגנאש , נשים בקערה מעל סיר עם מים רותחים(בן מארי) או במיקרוגל עד שהכל נמס ואחיד.
לאחר שתחתית העוגה אפויה , נמתין עד שתתקרר , ונעבור להרכבת העוגה .
מעל התחתית נשים את שכבת הקצפת, לאחר מכן מקרם השוקולד ונעביר ישר לקירור והתייצבות.
בהצלחה!!
בהצלחה❤