קטגוריות
Uncategorized חגים

ספינג’ עננים עם סוכר לכבוד החנוכה

 

שרה יוסף

ספינג’ עננים עם סוכר לכבוד החנוכה

מאת – שרה יוסף

המרכיבים –

קילו קמח לבן
2 כפות שמרים יבשים
5 כפות סוכר
3 וחצי כוסות מים
2 כפות שמן
שקית סוכר וניל
שקית אבקת אפייה
כפית מלח

 

אופן ההכנה – 
בקערה גדולה נשים את כל המרכיבים ונלוש היטב לקבלת בצק רך.
לכסות ולהתפיח חצי שעה.
להוציא אוויר ולהתפיח עוד חצי שעה.
לחמם שמן לא עמוק מידי על אש בינונית.
לשים קערה עם מים לידכם ולהרטיב את הידיים,

לקחת חתיכת בצק קטנה לעשות חור עם בידיים באוויר, להעביר לשמן ולטגן מכל צד מספר דק’ עד הזהבה.

השמן חייב להיות על אש בינונית אחרת הספינג’ נשרף מבחוץ ולא נעשה מבפנים.
להוציא את הספינג’ים לרשת ואז להעביר ולצפות לצלחת עם סוכר.

בהצלחה וחג שמח !

 

לעוד מתכונים לחנוכה לחצו כאן!

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version