שטרודל תפוחים
מבצק עלים זה קל וזה הכי טעים
מאת טובה ניסים
המרכיבים –
בצק עלים
4, 5 תפוחים ירוקים קלופים קצוצים מרובעים קטנים.
2 כפות אגוזים
או שקדים גרוסים.
כף פרורי לחם.
2 כפות אבקת סוכר.
כפית קינמון.
אופן ההכנה –
מילוי התפוחים –
לערבב הכול בקערה .
לפתוח את הבצק שהוא כבר מרודד. לשים בקצה של הבצק מהעיסה של התפוחים בנדיבות ולגלגל גלגול אחד. ואז לחתוך .
בצדדים להדק היטב.
כך ממשיכים
בערך 3-4 רולדות.
לעשות חתכים באלכסון מעל.
ולאפות בחום 180.
עד הזהבה.
לפזר מעל אבקת סוכר.
קל ומהיר וטעים.❤