כלום עבודה – ויש לכם עוגת תפוזים נהדרת
מאת – אסתר סמרנו
המרכיבים –
2 כוסות קמח
3/4 כוס סוכר
חצי כוס קוקוס טחון
שקית סוכר וניל או כפית תמצית וניל
שקית אבקת אפייה
4 ביצים
כוס מיץ תפוזים
כוס שמן
אופן ההכנה –
תחילה נחמם תנור מראש ל170 מעלות.
ניקח 2 קערות ונשים באחת את המרכיבים היבשים ובשנייה את הרטובים.
לאחר מכן, נערבב לתוך היבשים בהדרגה את כל הרטובים לתערובת אחידה בעזרת מטרפה.
נשפוך לתבנית, ונעביר לתנור לאפייה של 35-40 דק’ עד אשר הקיסם יוצא יבש כאשר בודקים אותו במרכז העוגה.
להגשה מומלץ לפזר מעט אבקת סוכר מלמעלה.
בהצלחה!