רולדה כשרה לפסח
מאת ליזט יחיאל
המרכיבים-
4 ביצים
חצי כוס סוכר
2 כפות שמן
1 אינסטנט פודינג שוקולד
אופן ההכנה –
להקציף ביצים שלמות עם סוכר 5 דקות להנמיך מיקסר להוסיף את שאר החומרים לשמן נייר אפיה
להעביר תערובת מעל הנייר ולמרוח על כולו שכבה אחידה .
לאפות 15 דקות 180 מעלות.
להוציא להפוך על מגבת לגלגל לרולדה עד שמתקרר.
קרם –
שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
אינסטנט וניל
להקציף ולמרוח את הרולדה
אפשר לקשט בגנאש שוקולד למעלה