קטגוריות
Uncategorized

מתכון למילפיי אפוי עם קרם פטיסייר

 

סיגלית עמגר

 

מילפיי טורקי עם קרם פטיסייר בבצק פילו

סיגלית עמגר

 

המרכיבים-

לקרם –

3 כוסות חלב

3/4 כוס סוכר

2 ביצים

שקית סוכר וניל

2 כפות קמח

2 כפות קורנפלור

קורט מלח

40 גרם חמאה

עלי פילו

חמאה מומסת

 

אופן ההכנה –

הקרם – מערבבים בסיר את החלב עם הסוכר וכל שאר החומרים

מלבד החמאה .

לאחר שהכל התערבב מחממים את הסיר ומבשלים עד להסמכה .

מוסיפים את החמאה .

מניחים דף פילו בתבנית פיירקס מלבנית לא גדולה .

מורחים ככה 5 עלים עם חמאה .

מעבירים את הקרם מעל העלים.

ושוב 5 עלים שביניהם חמאה .

וכך עוד שכבה וקרם.

עד שנגמרים העלים והקרם

שכבה אחרונה עלים מרוחים בחמאה

אופים 180 45 דקות

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version