קטגוריות
Uncategorized

המתכון המושלם לקציצה המשולבת – בשר בקר ועוף טחון 

Adina Batash
המתכון המושלם לקציצה המשולבת – בשר בקר ועוף טחון
מאת – Adina Batash
המרכיבים – 
חצי קילו בשר בקר טחון
חצי קילו עוף טחון
בצל גדול מגורד
חופן של פטרוזיליה קצוצה
ביצה
כף קמח מצה
כף אבקת מרק עוף
כפית פפריקה אדומה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה – 
תחילה נגרד היטב את הבצל ונסחט אותו מהנוזלים.
בקערה גדולה נשים את הבשר הבצל ושאר מרכיבי הקציצה,
נערבב ונלוש היטב את כל התערובת.
מומלץ לתת לתערובת “לשבת” במקרר לפחות חצי שעה במקרר לספיגת הטעמים.
מהתערות ניצור קציצות עגולות ויפות וטגן אותן בשמן עד השחמה.
נהדרות לארוחת צהריים לצד תוספת או אפילו בפיתה.
בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version