זו פשטידה קלה להכנה באופן מפתיע,
פשטידת כרוב המשלבת את מתיקותו העדינה של הכרוב עם מרכיבים פשוטים לתוצאה זהובה, רכה ועסיסית שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול.
תתכוננו להתאהב במנה שתהפוך לכוכבת השולחן שלכם, במינימום מאמץ ובמקסימום טעם!
פשטידת כרוב ירוק
דיאטטית ללא קמח !ללא גלוטן
מאת – לאה
המרכיבים-
חצי כרוב פרוס דק
שני גזרים מגוררים
בצל גדול חתוך קטן
חופן של שמיר
4 ביצים
שתי כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
כורכום
אפשר להוסיף חצי כוס גבינה מגורדת – כל גבינה מלוחה או צהובה.
אופן ההכנה –
את כל המרכיבים פשוט לערבב יחד.
לטעום לפני שמוסיפים את הביצים כדי לתקן טעמים.
למזוג לתבנית משומנת 22-24 בקוטר.
להכניס לתנור.
אפייה חצי שעה על טורבו 180 לקבל צבע יפה מלמעלה
ועוד רבע שעה חום מלמטה
יש שמוסיפות גבינות קשות (חצי כוס מכל גבינה שיש )
לי יש בבית בן לא אוכל דברי חלב
הכנתי פרווה .