עוגת הקסם היא רק מ 4 מרכיבים
מתכון קל
והוא ללא מיקסר
מאת – Zivi Mizrachi Azal
המרכיבים-
כוס קמח תופח
כוס סוכר
250 מל – מיכל שמנת מתוקה 38%
2 ביצים
* אני תמיד מוסיפה
כפית תמצית וניל או סוכר וניל
* ניתן להוסיףלתערובת העוגה הבסיסית –
נטיפי שוקולד, קקאו/שוקולית ,
מי שאוהב קינמון, חלבה,
קוקוס, פרג.
אופן ההכנה-
מחממים תנור ל-170 מעלות
בקערה נערבב את כל המצרכים ביחד לבלילה אחידה.
מעבירים את הבלילה לתבנית אינגלישקייק אחת
ואופים כ- 40-35 דקות עד שקיסם
הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש . המתכון נלקח מאתר השף הלבן.
*הוספה של קקאו
כף גדושה של קקאו לערבב עם כוס חד פעמי מהתערובת
את מוזגת את התערובת הלבנה על התבנית ואז מעל מוזגת
את התערובת עם הקקאו ומקשקשת במזלג
*הוספה של שוקולית
2 כפות שוקולית לפזר על התערובת כבר בתבנית
ולקשקש עם סכין/מזלג [:
*הוספה של נס קפה
1 כפית נס קפה לערבב ולהוסיף לכל הבלילה [:
* הוספה של חלבה
כ חצי כוס חלבה מפוררת להוסיף לתערובת ולקישוט מעל
לפזר חלבה מגורדת