עוגיות פריכות, מלוחות ובעלות טעם ממכר שקשה להפסיק לאכול. בין אם אתם מחפשים תוספת מושלמת למגש גבינות ויין,
נשנוש לבירה קרה,
או סתם משהו מלוח וטעים לצד הקפה של הבוקר –
העוגיות האלה הן הפתרון המושלם.
וכן יש בהן סוד במרכיבים
בואו ותגלו
המרכיבים-
בקבוק בירה לבנה קטן 330 מ”ל
2 כפות סוכר
כוס שמן /זית
כף שטוחה של מלח גס
שקית אבקת אפיה
חצי כוס שומשום
רבע כוס קצח
קצת פחות מקילו קמח
אופן ההכנה –
לשים מרכיבים לפי הסדר ביחד בקערה ולהוסיף את הקמח בהדרגה עד שמתקבל בצק חלק גמיש ולא יבש.
ישנה אפשרות – או לגלגל כעכים או לרדד עם ניירות אפייה לעובי דק ואז לחתוך למרובעים כמו קרקרים.
להכניס לאפייה 180 מעלות לתנור בערך כ- 20 דקות .