הכי פשוט והכי טעים
לביבות גבינה שילדים טורפים
מאת – יוליה רזנבי
המרכיבים –
250 גרם גבינה לבנה
2 ביצים
2 כפות סוכר
4 כפות גדושות של קמח תופח
גרידה מחצי לימון
אופן ההכנה –
תחילה,
נשים בקערה את המרכיבים הרטובים ונטרוף טוב טוב.
נשלב בהדרגה את הסוכר והקמח שלא יווצרו גושים ונערבב לתערובת אחידה.
בשלב הבא,
מחממים מחבת לא מדביקה לחום בינוני עם מעט שמן ומטגנים עד לקבלת צבע יפה מכל צד של לביבה (להפוך בזהירות כי זה נוזלי).
מפזרים אבקת סוכר מלמעלה וטורפים!
זה טעיםםם, בתאבון!