קטגוריות
צמחוני

כרובית אפוייה בתנור זה ממש תענוג לחיך

 

צביה אורן
כרובית אפוייה בתנור זה תענוג
לא מרגישים שזה אפוי ולא מטוגן
אתם חייבים לנסות
מתכון מאת – צביה אורן
המרכיבים – 
 פרחי כרובית בינונית
2 ביצים
כפית פפריקה
פלפל שחור
מלח
אופציה – שום גבישי
3 כפות שמן זית
שומשום לבן
פירורי לחם
אופן ההכנה –
חותכים לפרחי כרובית , מכניסים לקערה ושוטפים היטב , מסננים.
מכניסים לסיר עם מים רותחים  מעט מלח.
לחלוט ולבשל במים רותחים  לריכוך קל כמה דקות.
לסנן לקרר.
להכין בלילה של 2-3 ביצים, עם  פפריקה ,1/2כפית פלפל שחור.
כפית מלח ורוד הימלאיה
3 כפות שמן זית
חופן שומשום לבן או חום
לערבב היטב.
לטבול כל פרח בבלילה היטב, ולאחר מכן
בצלחת פירורי הלחם
לנער משאריות הפירורים
להעביר לתבנית עם ניר אפיה לשמן קצת את הנייר .
ולהניח על התבנית. אפשר להתיז מעט שמן למעלה .
200 מעלות טורבו עד שזהוב .
טעים
ככה הופכים אותה לחטיף מושלם.
ממליצה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version