קטגוריות
עוגיות

עוגיות כיס פריכות עם מרנג – כנפי מלאכים

Liora Grimberg

 

עוגיות שנקראות ”כנפי מלאכים”.
בצק עדין ביותר במילוי מרנג. כל ביס תענוג.
המרכיבים

לבצק:
2 וחצי כוסות קמח
3 חלמונים
קורט מלח
200 ג’ חמאה קר
100 ג’ שמנת חמוצה
מילוי:
3 חלבונים
3/4 כוס סוכר
קורט מלח
קורט מיץ לימון

אפשר להוסיף חצי כוס אגוזים טחונים למרנג

אופן ההכנה –
לגרד בפומפיה חמאה קרה אל תוך הקמח. לפורר.
להוסיף שמנת, חלמונים ומלח. לערבב יחד ליצירת בצק חלק.
לקרוץ מהבצק כדורים בגודל אגוז.

לסדר במגש ולהכניס למקרר לחצי שעה.
בינתיים להכין מרנג להקציף את החלבונים עם סוכר לימון המלח.
לרדד כל כדור על משטח מקומח לעיגול דק מאד,

לשים במרכז קצת מרנג,

לסגור לחצי ירח ולקפל בעדינות לשניים.
לסדר על תבנית אפייה ולאפות 200°

במשך11 דקות.
העוגיות תצאנה פתוחות.

אפשר בעדינות לסגור בחזרה.

לבזוק אבקת סוכר.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version