קטגוריות
Uncategorized

אורז ירוק עם תרד

 

שרה זקן

אורז ירוק חמצמץ וטעים מהמטבח הכורדי

המרכיבים-

חבילה גדולה של תרד (אפשר גם מנגולד ירוק)

2 בצלים

4 גבעולי סלרי עלים

2 שיני שום כתוש

2 כוסות אורז

3 כוסות מים

מיץ מ-2 לימונים

גרידה מלימון

פלפל שחור

מלח

מעט כורכום

אופן ההכנה –

מטגנים בסיר את הבצל ואחר כך מוסיפים את הסלרי הקצוץ ותרד קצוץ.

מאדים עד שהנפח יורד לגמרי.

מוסיפים תבלינים ,ושום.

מוסיפים את האורז ומערבבים מוסיפים מים .

לאחר שרותח מבשלים על אש נמוכה מכוסה עד שהנוזלים מתאדים .

בתאבון

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version