מתכון לסלט חצילים שרופים טעים לכל אירוע!
המרכיבים –
חציל
עגבנייה
פלפל חריף
לתיבול:
מלח לפי הטעם
שן שום כתושה
קורט כמון
2 כפות שמן זית
מיץ מלימון אחד
אופן ההכנה –
תחילה, לשרוף את הירקות על אש גלויה.
להוציא את כל תוכן החציל מהקליפה
ולרסק עם מזלג (ללא הקליפה כמובן).
את העגבנייה לחתוך לריבועים בינוניים
ואת הפלפל החריף לקצוץ דק.
לערבב ביחד עם התיבול
ולהניח בקופסא.
מעל הסלט לזלף עוד קצת שמן זית.
סלט טעים בהבטחה!