סהרוני עוגיות ריבה וקוקוס
ממש בטעם של פעם
המרכיבים-
350 גרם קמח תופח( קטן)
5 חלמונים
חצי כוס סוכר
1 סוכר וניל
קורט מלח
200 גרם חמאה או מרגרינה או מחמאה
ריבה
חלבונים
כוס סוכר
2 וחצי כוסות קוקוס
אופן ההכנה –
מצרכי הבצק ללוש יחד הכל לבצק רך ואחיד.
להכין את התבנית של התנור.
על גבי נייר אפייה לרדד ולשטח הבצק .
למרוח מעל הבצק שכבת ריבה.
את החלבונים להקציף עם כוס סוכר לקצף יציב להוסיף קוקוס לערבב טוב לשפוך מעל הריבה ולשטח.
לאפות בחום של 150 מעלות כשעה .
שמוציאים מהתנור ,
לקחת קורצן כמו כוס , לקרוץ סהרונים
או לחתוך לקוביות
בהצלחה