עוף ברוטב תפוזים זה יוצא מהמם
מאת גלי לויט
המרכיבים-
חלקי עוף קילו וחצי
3 בצלים
פפריקה
מלח
פלפל
גריל עוף
סילאן 2-3 כפות
מיץ מתפוז שלם
3-4 ענפי סלרי פרוסים
תפוז נוסף חתוך לפרוסות
אופן ההכנה-
בסיר שאפשר להכניס לתנור – מטגנים 3 בצלים עד להזהבה.
מתבלים את חלקי העוף ומוסיפים לטיגון מכל הצדדים.
לאחר מכן מוסיפים סלרי ותבלינים וסילאן, מיץ תפוזים .
מסדרים את פרוסות התפוזים
מכסים ומכניסים לתנור
שעה
ועוד חצי שעה ללא מכסה
170 מעלות .