קטגוריות
עוף

עוף בתפוזים – בהחלט מתכון מהמם !

 

Gali Levit

 

עוף ברוטב תפוזים זה יוצא מהמם

מאת גלי לויט

 

המרכיבים-

חלקי עוף קילו וחצי

3 בצלים

פפריקה

מלח

פלפל

גריל עוף

סילאן 2-3 כפות

מיץ מתפוז שלם

3-4 ענפי סלרי פרוסים

תפוז נוסף חתוך לפרוסות

אופן ההכנה-

בסיר שאפשר להכניס לתנור – מטגנים  3 בצלים עד להזהבה.
מתבלים את חלקי העוף ומוסיפים לטיגון מכל הצדדים.
לאחר מכן מוסיפים סלרי ותבלינים וסילאן, מיץ תפוזים .
מסדרים את פרוסות התפוזים
מכסים ומכניסים לתנור
שעה
ועוד חצי שעה ללא מכסה
170 מעלות .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version