עוגת גבינה בייתית הכי קלה וטעימה בלי משחקים
מאת – אביבית חלילי
המרכיבים –
750 גרם גבינה לבנה
2 גביעי שמנת חמוצה
1 שקית סוכר וניל
2 כפות קמח תופח
3 כפות אבקת פודינג וניל
3 כפות קונפלור
כוס סוכר
7 ביצים
אופן ההכנה –
תחילה, להפריד את הביצים ולהקציף את החלבונים עם כוס סוכר ולהניח בצד.
לאחר מכן, בקערה נפרדת, לערבב ידנית את כל שאר המרכיבים יחד עם החלמונים היטב ולקפל הכל יחד.
לחמם תנור ל 200 מעלות עם תבנית מים בתחתית.
לשמן תבנית ולשפוך את הבלילה.
להכניס לתנור לרבע שעה ואז להוריד ל 140 מעלות לעוד 40 דקות.
להשאיר בתנור לאחר סגירה לפחות שעה .
לקרר לילה במקרר, לחתוך ולהתענג מכל ביס.
