קטגוריות
עוגות שמרים

בצק שמרים אחד – והמון שימושים למאפים שונים

רחל טולדנו

הכנת בצק אחד שתעזור לכם להכין מגוון מאפים

פיצות, פוקצ’ות, חלות, לחמניות, סמבוסק ועוד ועוד

בצק אחד והמון אפשרויות להכנה
המרכיבים- 
קילו קמח
2 כפות שמרים
חצי כוס סוכר
כ- 2 כוסות מים או יותר
כף מלח
חצי כוס שמן
אופן ההכנה –
במיקסר לשים קמח, שמרים סוכר
לערבב הכל ולהוסיף
2 כוסות מים פושרים
ללוש מעט ולהוסיף
כף מלח
חצי כוס שמן
ומים פושרים לפי הצורך עד שיווצר בצק רך ונעים.
לתת לבצק לתפוח כשעתיים בחורף.
אפשר גם להכין מראש ולתת לו לנוח במקרר יום .
ואז להכין מה שרוצים בהצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version