מתכון לכבד קצוץ -מתכון באדיבות מיכל קובי
מרכיבי המנה –
קילו כבד עוף
יין לבן
5 בצלים גדולים קצוצים
ביצים קשות 4
מלח
פלפל
הכנת המנה-
לנקות היטב את קילו הכבד.
לצרוב היטב את הכבד ולסנן מהנוזלים .
להשרות ביין לבן לפחות כמה שעות. לסנן שוב.
לטגן 5 בצלים היטב ולשים את הכבדים בתוך הבצל המטוגן ולהמשיך לטגן היטב.
לצנן.
ולטחון את הכבד עם בצל וביצים קשות.
לתבל במלח פלפל לבן טחון וכן קינמון..” שמוסיף המון”
אגוז מוסקט .
לטעום לשיפור הטעם..לקצוץ פטרוזיליה. לפזר בצל מטוגן לתוך כלי איחסון וכן פטוזיליה . בתאבון…חג שמח ושנה מבורכת
בפרנסה טובה עשיה ויצירה