מתכון לקיגל ירושלמי לחג
קיגל (פשטידה מתוקה)- מאת שרית מוסקוביץ
מרכיבי המנה –
1 חבילת אטריות דקות
3 ביצים
1/2 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
כפית פלפל שחור
כפית מלח
קיגל ירושלמי במיוחד לחגים
הכנת המנה –
לבשל את האיטריות ולסנן
לערבב אותן עם שאר המרכיבים. להעביר ל- 2 תבניות אינגליש
לאפות כ – 50 דקות 160 מעלות
קיגל ירושלמי במיוחד לחגים
תגובה אחת על “קיגל ירושלמי במיוחד לחגים”
איפה הקרמל שבלי זה ,זה לא קיגל