קטגוריות
חגים ראש השנה

קיגל ירושלמי במיוחד לחגים

מתכון לקיגל ירושלמי לחג

קיגל (פשטידה מתוקה)- מאת שרית מוסקוביץ
מרכיבי המנה –
1 חבילת אטריות דקות
3 ביצים
1/2 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
כפית פלפל שחור
כפית מלח

קיגל ירושלמי במיוחד לחגים

הכנת המנה –
לבשל את האיטריות ולסנן
לערבב אותן עם שאר המרכיבים. להעביר ל- 2 תבניות אינגליש
לאפות כ – 50 דקות 160 מעלות
קיגל ירושלמי במיוחד לחגים

תגובה אחת על “קיגל ירושלמי במיוחד לחגים”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version