עוגה קלאסית טעימה מאוד
נכין תבנית 20/20
המרכיבים-
חבילה אחת של בישקוטים
250 גרם מסקרפונה – אריזה אחת
3 חלמונים
50 גרם אבקת סוכר
כפית מחית וניל
2 כוסיות קפה אספרסו
כף ליקר אמרטו או ברנדי
אבקת קקאו לקישוט
אופן הכנה –
נערבב היטב את החלמונים עם אבקת הסוכר.
נכין בן מארי – סיר עם מים חמים מעל להבה נמוכה.
נניח את קערת החלמונים מעל הסיר ונערבב כל הזמן עד שטמפרטורת החלמונים תגיע ל- 63 מעלות.
ברגע זה החלמונים מפוסטרים. נעביר לקערת המיקסר ונקציף לקצץ בהיר.
נקציף את המסקרפונהעם הוניל ונעביר את החלמונים המוקצפים להקצפה יחד עם המסקרפונה עד שנקבל קרם חלק.
נוסיף את הליקר לקרם.
נרטיב ביסקוטים בקפה.
נסדר שכבה אחת נמרח בחצי קרם ושוב עוד שכבה וקרם.
נכניס למקרר להתייצבות.
נקשט בשכבת קקאו.