קטגוריות
עוגיות

עוגיות סיגר במילוי אגוזי מלך – פריכות וטעימות במיוחד

עוגיות סיגר עם מילוי אגוזי לוז ואגוזי מלך– מתכון מאת ננה אלקריף
מתכון לעוגיות סיגר
המרכיבים-
לבצק –
400 גרם חמאה/מחמאה רכה,
2 שמנת חמוצה(של פעם ) /שמנת פרווה צמחית
2 חלמונים
800 גרם קמח
מלית-
200 גר אגוזים
200 גרם לוז
כוס סוכר
2 חלבונים
סוכר וניל
אופן ההכנה –
הבצק –
לערבב היטב עם כף ולהוסיף 800 גרם קמח מנופה אם יהיה צורך אפשר להוסיף עוד קמח תלוי כמה הקמח סופח.
ללוש לבצק רך ואחיד.
לחלק ל 3 כדורים ,כל כדור להכניס לשקית ולמקפיא לחצי שעה 40 דקות .
בזמן הזה להכין מלית .
200 גרם אגוזי מלך ו 200 גרם אגוזי לוז ,אפשר גם שקדים. לקצוץ הכל במעבד מזון ,אבל לא לרסק לגמרי .להוסיף 2 חלבונים 2 סוכר וניל,כוס סוכר (חד פעמי שתיה חמה .
לערבב היטב.
להוציא אחד מהכדורים ,לרדד לעיגול דק ,לחתוך ל 16 משולשים .
נשים מלית בקצה חצי כף ,לגלגל לסהרון ולהניח על נייר אפייה .
אופים בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות 20 -25 דקות תלוי בתנור.
לפזר אבקת סוכר.
*לפרווה במקום שמנת חמוצה, קצפת צמחית 250 מייל
למתכונים לעוגיות שלנו – תלחצו על הלינק https://mommyfood.co.il/…/%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%99%d7…/

עוגיות סיגר במילוי אגוזי מלך – פריכות וטעימות במיוחד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version