לחמניות רכות במירקם בריוש מתכון מאת – אריאלה גולדמן כוס מידה לאפייה 240 מ”ל כמות- 18 לחמניות / או 2 חלות גדולות / או 3 חלות קטנות המרכיבים לבצק- 1 קילו קמח רגיל שקית שמרים טריה / או קוביה/או 2 כפות שמרים יבשים 2 ביצים L 2 כוסות מים ועוד רבע כוס מים.( רבע כוס […]
יום: 19 בדצמבר 2021
נודלס מוקפץ אסייאתי מתכון מאת – Shiri Malka המרכיבים- שקית אטריות נודלס ביצים שם גזר פטריות טריות רבע כרוב לבן גדול פלפל צהוב פלפל אדום מלח פלפל 3-4 כפות רוטב טריאקי שומשום לקישוט אופן ההכנה – מבשלת 2 דקות בערך במים רותחים. מסננת במחבת גדולה מתחילים לטגן פרוסות שום ,מקלות גזר דק,פטריות טריות חתוכות, כרוב […]
עוגיות חמאה דניות -תמונה באדיבות שיפרה קרויטורו המרכיבים לעוגיות: 200 גרם חמאה רכה מאוד/אפשר לפרווה כל תחליף מרגרינה/מזולה וכו’ 1/2 כוס סוכר כפית תמצית וניל קורט מלח 2 ורבע כוסות קמח רבע כוס קורנפלור כפית אבקת אפייה אבקת סוכר לפיזור מעל העוגיות אופן הההכנה – נערבל במיקסר או במעבד מזון את המרכיבים עד שמתקבל בצק […]
בורקס תורכי בצק תוצרת בית -קרן חלאוי מתכון משגע של הסבתות בצק בייתי שאפשר להכין איתו כל מילוי המרכיבים- קילו קמח 3 כפות חומץ כפית וחצי מלח 3 כוסות מים 2 כפות שמן מילוי גבינה מלוחה – 250 גרם גבינה בולגרית/צפתית/חמד 250 גרם גבינת כנען או טוב טעם 250 גרם גבינה צהובה מגורדת 2 ביצים […]