עוגיות חמאה נדירות
הכינה נועם זיגדון
המרכיבים-
2 כוסות קמח
1 כוס קורנפלור
100 גרם אבקת סוכר
חצי כפית אבקת אפיה
200 גרם חמאה
כף תמצית וניל
1/2 כוס שמן
אבקת סוכר – לציפוי
אופן ההכנה –
נלוש את כל המרכיבים לבצק אחיד.
נגלגל לכדורים קטנים
אפייה כ-25 170 מעלות דקות בתנור עד הזהבה קלה.
לאחר שהעוגיות מתקררות לבזוק אבקת סוכר
בהצלחה נועם זיגדון
2 תגובות על “עוגיות חמאה נדירות ונמסות לתוך הפה”
הכל ברמה ממש נהדר שמחה לנצל את כל המתכונים שוב תודה
מעולה