רצועות עוף מטוגנות בטמפורה ברוטב חמוץ מתוק של מסעדות סיניות.
המרכיבים-
חצי קילו חזה עוף חתוך לרצועות או לקוביות
לטמפורה-
3/4 כוס קמח תופח
1/2 כוס קורנפלור
1/2 כוס מים קרים
1 כפית מלח, פלפל שחור, כף סויה
אופן ההכנה –
לערבב את כל מרכיבים הטמפורה לבלילה כמו טחינה.
להכניס חזה עוף לבלילה ולערבב.
לחמם שמן לטיגון עמוק לטגן היטב.
להוציא לנייר סופג
הרוטב-
שום כתוש
פלפל אדום חתוך /אפשר חריף
להקפיץ עם מעט שמן
להוסיף חצי כוס צילי מתוק
3 כפות סויה
4 כפות דבש
צ’ילי חריף מעט
2 כפות חומץ אורז או לסחוט לימון
להוסיף כפית שמן שומשום
לבשל כמה דקות ולהוסיף את רצועות העוף המטוגנות.
אפשר לקשט בצל ירוק ושומשום.
3 תגובות על “עוף חמוץ מתוק כמו במסעדה”
סוף הדרך
מעולה
תודה