שטרודל תמרים ואגוזים – בצק ללא סוכר
המרכיבים לבצק –
500 גרם קמח תופח
גביע 200 מ”ל שמנת חמוצה
150 גרם חמאה
ביצה
קורט מלח
חצי כוס חלב או מים
אופן הכנה –
נערבב את כל המרכיבים לבצק חלק.
נכניס למקרר.
נחלק ל-4 ונרדד כל חלק למלבן
נמרח ממרח תמרים אגוזים וקינמון לקישוט
נגלגל.
נפרוס לפרוסות על נייר אפיה
נאפה בחום 170 מעלות 25 דקות
2 תגובות על “שטרודל תמרים ואגוזים”
היי יקירה כדי שיצא פרווה מה לשים במקום שמנת חמוצה?
מים