קדרת עוף עם תפוחי אדמה – סיר לשבת
המתכון מאת שרונה זאבי – תודה על שיתוף המתכון בקבוצה
המרכיבים-
חלקי עוף 4-6
בצל
3-5 עלי סלרי כרפס
4 תפוחי אדמה
פלפל שחור
שום כתוש
כורכום
מלח
מרק עוף
כוסברה קצוצה
אופן ההכנה –
בסיר רחב לטגן : 1 בצל גדול קצוץ , 3 גבעולי כרפס עם העלים , לטגן עד שהבצל שקוף ,
להוסיף לסיר את העוף ותפוחי האדמה הקלופים ,
לטגן עד להשחמה קלילה ,
להוסיף פלפל שחור גרוס בנדיבות , מעט שום כתוש , כורכום , מלח , מרק עוף , ערבוב נוסף ולהוסיך מים עד חצי גובה מהתכולה ,
להרתיח ולהנמיך את האש ,
45 דקות בישול ,
בסוף הבישול להוסיף מעל מעט כוסברה קצוצה
תגובה אחת על “קדרת עוף עם תפוחי אדמה וכרפס”
ממש טעים, פשוט וקל