קטגוריות
חגים עוגות עוגות פרווה

עוגת שוקולד קוקוס וקצפת

 

מאת – טובה מרדכי
עוגת שוקולד עם קוקוס מתאימה גם לפסח
המרכיבים-
6 ביצים L מופרדות לחלמונים וחלבונים
1 כוס סוכר
כף תמצית וניל
כף מים
חצי כוס קמח רגיל או קמח מצה דק
100 גרם שוקולד מריר מגורד
100 גרם קוקוס
1 שקית אבקת אפיה
אופן ההכנה –
מקציפים את החלבונים, כשנוצר קצף להוסיף את הסוכר, וממשיכים להקציף לקצף יציב.
טורפים את החלמונים, עם הכף מים וכף תמצית וניל ,ומקפלים אל קצף החלבונים בזהירות שהקצף לא ישבר.
מערבבים ביחד את הקמח (מצה) ,שוקולד הקוקוס והאפיה מוספים לקצף ומקפלים.
אופים בחום 170 מעלות בערך כ-40דקות או עד שקיסם יוצא נקי.
תבנית 26
לקרם:
250 מ”ל אריזה שמנת מתוקה/צמחית לפרווה
שלוש כפות פודינג וניל להקציף
ומעל שבבי שוקולד.

עוגת שוקולד וקוקוס

4 תגובות על “עוגת שוקולד קוקוס וקצפת”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version