לחמניות מדהימות רכות ומעוצבות
מאת – Limor Mosseri
מתכון של “הלוחשת לאוכל”
המרכיבים-
ק”ג קמח
2 כפות שמרים
4-6 כפות סוכר(אפשרי יותר למי שרוצה מתוק)
כף מלח
2 ביצים
4 כפות שמן
בערך 2.5 כוסות מים פושרים.
אופן ההכנה –
לשים כל המרכיבים במיקסר וללוש 8 דקות.
לתת התפחה שעה וחצי.
לחלק ל- 12 כדורים גדולים ו12 כדורים קטנים
מהכדורים הקטנים ליצור גלילים
מהכדור הגדול ליצור לחמניה ואז לסובב את הגליל סביב הלחמניה.
להתפיח חצי שעה
למרוח ביצה ולפזר שומשום.
תנור לחמם על 180 מעלות חצי שעה אפייה עד שהלחמניות נאפות יפה
תגובה אחת על “לחמניות מתוקות מעוצבות רכות ותפוחות”
התרשמתי מהמתכונים