קטגוריות
Uncategorized

עוגת קרמשניט עם קרם פטיסייר

מאת – אתי ממן
עוגת קרמשניט
המרכיבים-
חבילה עלי קמשניט או בצק עלים
מתכון – קרם פטיסייר
4 חלמונים
חצי כוס סוכר
חצי כוס קורנפלור
כפית מחית וניל
כוס וחצי חלב
500 גרם שמנת מתוקה
אופן ההכנה –
בסיר על להבה בינונית מרתיחים את החלב עם הסוכר ומורידים מהאש ומקררים קצת מוסיפים חלמונים בהשוואת טמפרטורה וטורפים במהירות, מוסיפים קורנפלור, מחית וניל וטורפים ומבשלים שוב עד להסמכה.
מקררים מכניסים למקרר למשך שעתיים.
מקציפים לקצפת רכה את השמנת, מוסיפים את הקרם פטיסייר ומקציפים.
רוצים להכין מבצק עלים –
מרדדים את הבצק דק ואופים את הבצק בין שתי תבניות של התנור באחת להניח את הבצק על ניר , ועל הבצק לשים עוד נייר אפייה ואז לשים תבנית שניה כמישקולת כדי שהבצק לא יתנפח .
ב 150 מעלות עש לזהוב  ושחום. לאחר האפיה , חותכים מלבנים ובעזרת שקית זילוף מזלפים על הבצק באופן שווה, יוצרים 3 שכבות.
מפדרים אבקת סוכר ושומרים במקרר.
באהבה – אתי ממן

7 תגובות על “עוגת קרמשניט עם קרם פטיסייר”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version