מתכון מאת -ישראלה אזולאי
מתכון לפרוסות חזה עוף,או פרגיות,על הפלנצ’ה(או מחבת פסים)
המרכיבים-
קילו חזה עוף פרוס
למרינדה:
כף כורכום
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
חצי כפית כמון
חצי כפית כוסברה יבשה
2 כפיות אבקת שום גבישי
חצי כוס שמן זית
מיץ מלימון סחוט
אופן ההכנה –
לערבב הכל טוב טוב,להשרות את חלקי העוף.
לחמם פלנצה משומנת מעט,ולצרוב עד פסים,משני הצדדים.
התיבול נהדר גם לשיפודי פרגיות על מנגל😃
2 תגובות על “חזה עוף על הפלנצ’ה”
למה לא ניתן להעתיק/לשתף
את המתכונים שלך בשום אופן
וחבל…
תעתיקי לוורד ותדפיסי