עוגיות קוקוס ובוטנים ביחד באותה עוגיה
מיטל אוחיון
עוגיות מדהימות וטעימות
המרכיבים-
190 גרם חמאה, בטמפרטורת החדר/תחליף לפרווה
40 גרם (שליש כוס) אבקת סוכר
30 גרם (3 כפות) סוכר
1/4 כפית מלח
1/3-1/2 כפית תמצית מי ורדים, לפי הטעם
120 גרם (כוס פחות 2 כפות) קמח/קמח כשר לפסח
45 גרם (שליש כוס) קורנפלור, מנופה
35 גרם (שליש כוס) קוקוס טחון
40 גרם (רבע כוס) בוטנים טבעיים טחונים
אופן ההכנה –
לערבב את כל המרכיבים לקבל בצק חלק.
ליצור כדורים קטנים לגלגל בקוקוס ולהניח על גבי נייר אפיה לנעוץ בוטן למעלה.
לאפות בחום 170 מעלות 20-30 דקות